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Q: What are the minimum requirements for when the LE must be redisclosed?

A: Lenders are required to disclose the LE within 3 business days of the application date, when the rate is locked
(or extended or re-locked), and when the lender has a valid changed circumstance to increase costs to the
borrower over the previous tolerance baseline.

CMG Financial TRID Webinar- Save the Date!

CMG TRID Updates and FAQ-Wednesday, March 23, 2016 10:00 AM (PT) Registration
is required. Future announcement forthcoming with details.

This document includes FAQs regarding TRID Rule and is not meant to be legal advice.
Please seek counsel as you implement TRID.

Please contact your Correspondent National Sales Manager
or Correspondent Liaison with any questions.

Lf Nin}w ] +]

© 2016 CMG Financial, All Rights Reserved. CMG Financial is a registered trade name of CMG Mortgage, Inc., NMLS #1820 in most, but not all states. CMG
Mortgage, Inc. is an equal opportunity lender, licensed by the Department of Business Oversight under the California Residential Mortgage Lending Act No.

4150025; Loans made or arranged pursuant to a California Finance Lenders Law No. 6053674. For information about our company, please visit us at
www.nmlsconsumeraccess.org For more information on State licenses, please visit

www.cmgfi.com. To verify our complete list of state licenses, please visit
http://www.cmgfi.com/corporate/licensing .




